This link http://www.wincustomize.com/myaccount.aspx is broken. (leads to http://www.wincustomize.com/account )

Can be found in 'My site' -> 'My Settings'.


Comments
on Apr 21, 2010

Seems like -alot- of links appearing on personal sites are broken/wrong.

Personal sites obviously needs a hell of a lot of attention....

on Apr 21, 2010

Yup...broken links all over the place. I guess I'm going to postpone any uploads for awhile and I had about 12 to post...bummer.

on Apr 21, 2010

not only that but how do we rate skins with the new. also it seems that the author's comments are missing?

maybe I'll just come back next week and check the status of these things.

on Apr 21, 2010

Yeah there is a lot of broken links.Maybe they should restore the site to the previous look until they fix these things.My skin list need's a lot of improvements.

on Apr 21, 2010

not only that but how do we rate skins with the new. also it seems that the author's comments are missing?.

To rate, just hover your cursor over the amount of stars you want to give the item, and click.

Missing author comments? Not in my browser.

on Apr 21, 2010

There might be old links that just won't work anymore as they will have new URL's.

 

on Apr 21, 2010

ID: http://snowman.wincustomize.com/activity.aspx

Activitiy -> Replies -> all forum links = http://forums.wincustomize.com/?aid=0 (even the links to -this- thread)

Activity -> Recent Skin Comments -> all links = http://"user".wincustomize.com/skins.aspx?skinid= (plus id number and library id)

on Apr 21, 2010

Snowman



Quoting gmc2,
reply 3
not only that but how do we rate skins with the new. also it seems that the author's comments are missing?.


To rate, just hover your cursor over the amount of stars you want to give the item, and click.

Missing author comments? Not in my browser.

Sorry, not working with my IE8. no mouseover response from the stars and no author's comments. is Imageshack down?

on Apr 21, 2010

Comments and ratings are working in IE8 for me.

 

on Apr 21, 2010

Comments and ratings are working in IE8 for me.

not here. I did check with FF and it is working okay and I'm seeing the comments with that browser. NOW, that I know which stars to hover over I can see that the star rating on the blind's page is missing.

is "flash" or "third party cookies" involved with either of these two items?

EDIT: MOVED TO THE BUG THREAD

Meta
Views
» 247
Comments
» 10
Sponsored Links